HTML

Virtuális társadalom

Megpróbálok elsősorban minél hitelesebb bepillantás nyújtani egy wow társadalomba. Egy nálam sokkal tapasztaltabb felhasználók által felépített társadalomba. Igyekszem tényekhez nyúlni, és azok alapján véleményt is nyilvánítok, ami semmi eseteben sem jellemez senkit. Nem a játékosokról igyekszem írni hanem a játékról és az abban felépülő összetett virtuális társadalomról. Lazább hangulatban :) Az oldal ugyanúgy szól kezdőknek is mint haladóknak, profiknak maximum érdekesség... :)

Virtuális társadalom

2010.01.16. 17:46 RabbitFromTheDarkside

Mint látjátok az oldal címe, Virtuális Társadalom. Ebben a bejegyzésben ennek a kifejezésnek a tisztázása a célom.

Virtuális: Lehetséges, látszólagos.
Társadalom:Az emberi együttélés viszonyainak összessége.

Ez esetben a virtuális képet a számítógép hálózatokat összekapcsoló globális rendszeren (az interneten) keresztül kapjuk. A kép megvalósításában persze szerepet játszik a számítógépünk is.

Természetesen az emberi együttélésnek egy primitív, rendkívül korlátolt, nem valóságos képét kapjuk, de hiszen ezért virtuális, és én ennek a virtuális képnek a részleteit kívánom megismertetni azokkal akik még nem látták. :)

Megjegyzem az oldal azoknak is érdekes lehet akik játszanak a World of Warcraftal, hisz mint azt mar említettem, a játék mélységei fölött nehéz elsiklani.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wowtarsadalom.blog.hu/api/trackback/id/tr741677336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása